hans-kret

Even voorstellen: Hans Kret

In 1922 begon mijn grootvader een schildersbedrijf, dat in 1961 door mijn vader is overgenomen. 

Als derde generatie ben ik er trots op dat het bedrijf inmiddels100 jaar bestaat. Schildersbedrijf Kret is een begrip op het gebied van schilder- en behangwerk in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Zeist e.o. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Mede daardoor hebben wij het vertrouwen van onze klanten de afgelopen periode verkregen.
 

Vastgoedonderhoud

Onze ervaren schilders leveren dagelijks ambachtelijk vakwerk op het gebied van binnen en buiten schilderwerkzaamheden, bij onze particuliere én zakelijke klanten. De beoogde behandelingen voor het schilderen van (een deel) van uw woning worden vooraf altijd met u besproken. Wij zorgen ervoor dat uw wensen naar tevredenheid uitgevoerd worden.

Wij zijn lid van Koninklijke OnderhoudNL

Koninklijke OnderhoudNL is een vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven.  

Deze organisatie versterkt het rendement en de kwaliteit van ondernemingen die werken aan waardebehoud en leefbaarheid van de gebouwde omgeving.

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn van toepassing: voor consumenten de algemene voorwaarden voor schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in Nederland.
En voor overige opdrachtgevers de algemene voorwaarden voor de zakelijke markt voor schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in Nederland, gedeponeerd door Koninklijke OnderhoudNL bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40409386.

Deze voorwaarden zijn in werking getreden 2 september 2019.
Op uw verzoek zenden wij u kosteloos een exemplaar.

De voorwaarden kunt u hierbij (pdf) inzien en downloaden:  

Consumenten

Zakelijke markt

 

Lid van OnderhoudNL

 

Schilder- of behangwerk? Kret schilders uit Driebergen al 100 jaar een begrip!